Vikings tavoittelee vierasvoittoa

3.7.2015

Halmesmäki_vs_Lohja_2015_by_Lassi_Heikkilä.JPGKahden vierastappion ja yhden kotivoiton jälkeen Vikings matkaa Lahteen Päijät-Häme Panthersin vieraaksi. Vikingsin tavoitteena on luonnollisesti avata voittotili myös vieraissa. Käytännössä Vikingsin onkin voitettava neljä seuraavaa ottelunsa, mikäli se mielii saada pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle kotiedun. Muutama tappio näistä peleistä ja joukkue on vaarassa jäädä kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle. (Kuva: Lassi Heikkilä)

Euroopan yhdentyessä myös III-divari on kansainvälistynyt. Rovaniemi Nordmen on tässä suhteessa varsinainen edelläkävijä, sillä heidän organisaatiostaan löytyy väkeä aina Itävaltaa, Espanjaa ja Venäjääkin myöten. Vikingskaan ei ole jäänyt tässä kehityksessä sivustakatsojaksi vaan on ottanut riveihinsä espanjalaisen Ali Mouline Solerin. Mies tullee tekemään depyyttinsä suomalaisilla pelikentillä juuri Lahdessa.

Kuluvalla kaudella Panthers ei ole päässyt vielä voiton makuun ja viime vuosina heidän trendinään onkin ollut pelata vain yhden voiton kausia. Edellisessä vieraspelissään Vikings oli turhankin kohtelias ja katkaisi Sipoo Bulldogsin useamman vuoden tappioputken. Nyt Vikings lähtee kuitenkin tavoittelemaan huomattavasti tylympää asennetta ja näyttämään, että se pystyy pelaamaan myös vieraissa voittavaa jenkkifutista. Ottelu pelataan siis lauantaina 04.07. kello 13.00 alkaen Kisapuiston keinonurmella, Lahdessa.

<< Takaisin