Vikings kovaan seuraan

21.11.2014

Sajl julkaisi torstaina 20.11 kaikkien miesten 11vs11 sarjojen joukkueet aina Vaahteraliigasta III-divisioonaan asti. Vikings ilmoittautui ja sai paikan III-divisioonasta. Muutoksen tuulet ovat puhaltaneet läpi kaikkien sarjatasojen, joten tulevasta kesästä on tulossa erittäin mielenkiintoinen.

Kolmosdivarin meni käytännössä totaaliseen remonttiin, kun kauden 2014 kuudesta joukkueesta kolme (Lieto Oakmen, Helsinki ECG ja Mikkeli Bouncers) siirtyi ylöspäin, kaksi tuli II-divisioonasta alaspäin (Helsinki Wolverines II ja Sipoo Bulldogs), kolme joukkuetta siirtyi IV-divisoonasta kolmoseen (Vaasa Vikings, Nokia Ghosthunters ja Rovaniemi Nordmen) ja Pori Bearsin miesten joukkue palasi vuoden tauon jälkeen tositoimiin. Sarja kasvoi siis kuudesta joukkueesta yhdeksään ja noista vain kolme pelasi sarjassa kesällä 2014.

3-Divisioona 2015 ranking-järjestyksessä

  1. Helsinki Wolverines II
  2. Sipoo Bulldogs
  3. Kotka Eagles
  4. Päijät-Häme Panthers
  5. Lohja Lions
  6. Nokia Ghosthunters
  7. Vaasa Vikings
  8. Rovaniemi Nordmen
  9. Pori Bears

Kolmosen runkosarja pelataan yksinkertaisena sarjana ja puolivälierissä pelaavat sijoille 3-6 sijoittuneet ja näiden otteluiden voittajat kohtaavat sitten välierissä runkosarjan ykkösen ja kakkosen. Noiden otteluparien voittajat kohtaavat sitten finaalissa. Sarjan ranking-järjestyksen pohjalta tehtävä sarjaohjelma julkaistaan tammikuussa.

Ennakkoon ajatellen uudet tulokkaat tullevat laittamaan kauden 2014 joukkueet koville, sillä kolme parastahan siirtyi ylös ja uudet tulokkaat ovat viimevuosina tottuneet menestymään omissa sarjoissaan. Ottamatta muilta mitään pois, Vikingstoimituksen valistuneen ennakkoarvion mukaan neljän parhaan joukkoon selviää Vikings, Wolverines, Ghosthunters ja Bears. Nähtäväksi jää kuinka oikeaksi tuo valistunut arvio lopulta osoittautuu. Vikings tulee julkaisemaan kesän 2015 rosterinsa tammikuussa pidettävän WinterCampin jälkeen, sen pohjalta mitä joukkueeseen mukaan ilmoittauneet pelaajat leirillä esittävät.

<< Takaisin