Vikings hakemaan avausvoittoa Sipoosta

4.6.2015

Vikings kärsi kauden ensimmäisessä ottelussaan III-divisioonan kärkijoukkue Pori Bearsia vastaan selkeän tappion luvuin 44-7. Mikäli Vikings aikoo saada tavoitteena oleviin jatkopeleihin minkääntasoista kotietua niin voittotili on avattava mahdollisimman nopeasti. Nyt tuota voittoa lähdetään hakemaan Sipoosta kun vastaan asettuu lauantaina 6.6 klo 14.00, viime vuoden II-divisioonajoukkue Bulldogsilta.

Bulldogs tullee taistelemaan voitosta kuitenkin raivoisan härän ja hurjistuneen koiran lailla, sillä heidän edellisestä voitosta on kulunut jo yli kaksi kautta. Kaudella 2013 joukkue jäi ilman voittoja I-divisoonassa ja viime kaudella sama toistui II-divisoonassa. Kaudella 2012 joukkue nappasi I-divisoonassa kaksi voittoa, joten nälkää heillä varmasti riittää, etenkin kun huomioi, että Sipoo hävisi myös kuluvan kauden toistaiseksi ainoan ottelunsa Nokia Ghosthuntersille 41-8. Molemmat joukkueet hävisivät avausottelunsa lähes samoin luvuin sarjan ennakkosuosikeille, joten mielenkiintoa tulevaan kohtaamiseen riittää.

Joukkueet ovat viimeksi kohdanneet toisensa 2010 II-divisoonassa. Tuolloin Vikings oli sateisessa säässä ja pienillä rostereilla pelatussa kamppuilussa parempi luvuin 20-6. Sitä edeltävä kohtaaminen pelattiin 2006 helteisessä Sipoossa. Tuolloin Bulldogs kaatoi, toisen puoliajan rynnistyksellä, 12 pelaajalla matkassa olleet Viikingit luvuin 40-14. Aika harvinaista herkkua joukkueen kohtaamiset siis ovat olleet.

Noissa kamppailuissa mukana olleista Viikingeistä vetää lauantaina pelivarusteet päälleen kolme sitkeää. Siitä ei ole tietoa löytyykö Bulldogsin rosterista vielä pelimiehiä noilta ajoilta. Tuskin kuitenkaan kovin montaa, joten monelta osin uudet miehet ovat nyt kantamassa vastuuta ja on mielenkiintoista nähdä kuinka kamppailussa käy. Katkeaako Sipoon tappioputki vai ottaako uudistunut Vikings ensimmäisen voittonsa?

<< Takaisin