Pelaamisen iloa Botniahallillla

31.7.2015

yllä: Kolmosessakin otetaan ja annetaan (kuva:Harri Koivunen)Vikings kohtaa kauden viimeisessä kotiottelussaan lauantaina 1.8 klo 14.00 alkaen, Botniahallin ulkotekonurmella Kotka Eaglesin. Eagles taistelee runkosarja toisesta sijasta, sillä lyömätön Pori Bears on jo varmistanut runkosarjan voiton. Vikingsin osalta tavoitteita on jouduttua tarksistamaan kauden aikana jo useasti, mutta yksi pysyy ja se on pelaamisen ilo. (kuva:Harri Koivunen)

Vikings lähteekin otteluun haasteellisemmasta tilanteesta kuin kertaakaan aikaisemmin, mikäli ajatellaan voittokamppailua. Rosteri on tiivistynyt, mutta onneksi löytyy uusia urheilijoita ja urheilijan alkuja, jotka ovat valmiita ottamaan lajin tuomat haasteet vastaan, vetämään kypärän päähän ja marssimaan kentälle kokemaan miltä pelaaminen miestensarjassa tuntuu.

Kotijoukkueen tavoite ottelussa on vaikeuksien voittaminen ja pelaamisesta nauttiminen. Vaikka aina ei ole helppoa niin silti ei kannata luovuttaa eikä painaa päätään kumaraan. Kausi alkaa olla loppusuoralla ja kuten urheilussa yleensä, aina tulee seuraava kausi. Vielä ei kuitenkaan ole sen tai edes siihen valmistautumisen aika vaan nyt nautitaan vielä tästä kaudesta ja kaikesta mitä sillä on vielä annettavana, nautitaan onnistumisista ja opitaan virheistä sekä annetaan kaikkemme jokaisella yrityksellä. Vikings TZA !!!

<< Takaisin