Kausi alkoi Ruskolla

12.6.2016

Hiukan on ollut Vaasa Vikingsin osalta hiljaista sosiaalisessa mediassa ja verkkosivuilla. Kevät talvi olikin Vikingsin osalta omatoimista harjoittelua ja joukkue harjoitukset alkoivat todenteolla vasta toukokuun 12. päivä. Kausi 2016 on nyt pelienkin osalta kuitenkin alkanut ja ensimmäinen turnaus kesän 2016 IV-divisioonassa on Vikingsinkin osalta pelattu.

Vaskitorven kumea kutsu kokosi Viikingit ympäri Suomenniemeä (Oulu, Vaasa, Seinäjoki, Helsinki) koolle, kamppailemaan yhteisen asian puolesta. Tällä kertaa tantereena oli Rusko (Turun sunnalla), missä ensimmäisenä oli vastassa viime kauden mestari Rusko Mayhem. Mestari otti omansa ja vei voiton luvuin 52-0. Toisessa ottelussa olikin sitten vastassa, niukalla rosterilla matkassa ollut Helsinki Wolverines Pink ja heistä Vikings ottikin helpon 48-0 voiton.

vikings-2016-ruskolla.jpg

Vikings oli matkassa rosterilla, mihin kuului veteraaneja ja ei enää niin nuoria veteraaneja, nuoria lupauksia, junioreita ja sai laji yhden uuden ns. late entry -pelaajankin. Heitä kaikkia yhdistää kuitenkin se, että he ovat miehiä parhaimmillaan. Seuraavan kerran Vikings pelaakin kotikentällään, kun la 2.7 Botniahallin ulkotekonurmelle saapuu Falcons Hyvinkäältä ja Wolves Joensuusta.

<< Takaisin