Karhu ärjyi, Vikings ei

16.5.2015

III-divisoonan avausottelu Bears-Vikings alkoi varsin tasaisissa tunnelmissa, mutta sateen tauottua puoliajalla, nuori ja urheilullinen Bears paineli Vikingsilta karkuun ja nappasi ansaitusti, selkeän 44-7 voiton.

Vikingsin peli oli etenkin hyökkäyksen osalta juuri niin tahmeaa kuin ennakkoon oli pelättävissä, sillä vähäinen yhteisharjoittelu näkyi epävarmuutena kentällä. Kun tähän lisätään Bearsin puolustuksen kova paine, niin yleensä varsin irtonainen Vikingshyökkäys oli ajoittain suoraan sanottuna vaikeuksissa. Puolustus toimi hieman paremmin, mutta ei kyennyt pysäyttämään etenkään Sandhu-Sandhu akselia. Myös Bearsin juoksukierrot olivat Vikingsin näkökulmasta turhan tehokkaita. Hattua pitää nostaa myös Bearsin erittäin hyville aloituspotkuille. Perjantai-illan valoissa voitti parempi ja etenkin paremmin valmistautunut joukkue.

Vikingsin pelissä oli kuitenkin ajoittain myös paljon hyvää, joukkue pelasi loppuun asti ja konkarit sekä nuoret tulokkaat väläyttivät useasti myös potentiaaliaan. Kirkkaimpana suorituksena WR #89 Jesse Aalto viimeisen neljänneksen alun loistosuoritukset, missä mies ensin nappasi puolustuksen puolella pelatessaan hienon syötönkatkon, hyökkääjän vastaanotonhäirinnästä huolimatta. Heti perään hän nappasi QB Janrik Seppälän pitkän heiton kiinni ja taisteli tiensä vain reilun pallonmitan päähän maalialueesta. Tämän jälkeen Janrik Seppälällä oli suhteellisen helppo työ punnertaa itsensä pallokainalossa Bearsin maalialueelle.

Vikingsin osalta parannettavaa jäi ja joukkueella on potentiaalia parempaan, joten tästä ottelusta oppineena joukkue voi lähteä hakemaan avausvoittoa Sipoosta, missä vastaan asettuu lauantaina 6.6 Bulldogs.


<< Takaisin