Miten mukaan toimintaan? > Lue lisää täältä

Liity joukkoon

Vaasa Vikings on matalan kynnyksen joukkue niille, jotka haluvat tulla mukaan lajin pariin ja harrastaa amerkkalaista jalkapalloa, mutta eivät voi tai halua sitoutua Wasa Royalsin kilpaurheilujoukkueen vaatimuksiin sekä myös niille uusille pelaajille, jotka hakevat näyttöjä tai pelikokemusta tavoitteenaan sopimus Wasa Royalsin kanssa.

Kaudelle 2016 Vikings palaa pelaamaan IV-divisioonassa 7vs7 jenkkifutista ja aloittaa kautensa lauantaina 11.6 Ruskolla, missä vastaan asettuu Rusko Mayhem ja Helsinki Wolverines Pink.

Vikingsin harjoitukset jatkuvat Botniahallilla 12.5 alkaen aina torstaisin klo 17.30-19.00. Mikäli lajikokeilu kiinnostaa niin mukaan vaan (ota yhteyttä hermanni.kauranen@gmail.com), Vikingsin kautta ovet ovat perinteisesti avoinna vaikka lajin huipulle asti tai sitten voit vain harrastaa mukavassa seurassa. Se on sinusta kiinni. Kotiturnauksen Vikings järjestää la 2.7 Botniahallin ulkotekonurmella

Vikings pelaa myös kaudella 2015 yhteistyössä Oululaisten kanssa, joten nyt Oulussakin on mahdollista päästä mukaan IV-divisioona futikseen. Jos kiinnostaa kokeilla lajia tai tulla mukaan toimintaan, ota yhteyttä hermanni.kauranen@maill.com (Vaasa) ja Mikko Lietsalmi (Oulu)

DSC_0107__1_.png