Clemmer Vikingsiin

4.5.2016

yllä: Kolmosessakin otetaan ja annetaan (kuva:Harri Koivunen)West Chester Universityn (NCAA DIV II) kasvatti David Clemmer liittyy Vaasa Vikingsiin kesäksi 2016. Clemmer tuo Vikingsin linjaan kokemusta rapakon takaa ja on pelaajana varmasti mielenkiintoinen mauste koko IV-divisioonaan .

Vaikka toipuminen kovimman kilpauran käytännössä päättäneestä polvivammasta on ottanut aikansa, niin Clemmer odottaa innolla tulevaa kesää ja oli tyytyväinen saatuaan liitolta virallisen peliluvan. Tilannettaan Clemmer kuvaa seuraavasti ”Minulla on vielä intohimoa lajia kohtaan ja olen innoissani mahdollisuudesta pelata jälleen”

Vikings aloittaa kautensa lauantaina 11.6 Ruskolla, missä vastaan asettuu Rusko Mayhem ja Helsinki Wolverines Pink. Vikingsin harjoitukset jatkuvat Botniahallilla 12.5 alkaen aina torstaisin klo 17.30-19.00. Mikäli lajikokeilu kiinnostaa niin mukaan vaan (ota yhteyttä hermanni.kauranen@gmail.com), Vikingsin kautta ovet ovat perinteisesti avoinna vaikka lajin huipulle asti tai sitten voit vain harrastaa mukavassa seurassa. Se on sinusta kiinni. Kotiturnauksen Vikings järjestää la 2.7 Botniahallin ulkotekonurmella

<< Takaisin