Avoimet harjoitukset päätökseen

13.10.2014

Wasa Royalsin, Wasa Dogsin ja Vaasa Vikingsin yhdessä järjestämät avoimet harjoitukset olivat menestys. Neljän harjoituksen tutustumispaketissa paikalla oli parhaimmillaan 48 kokeilijaa hakemassa tuntumaa lajiin ja paikkaa joukkueissa.

Yhteensä harjoituksissa kävi kuutisenkymmentä pelimiestä, joista selkeästi suurin osa oli ensi kertaa lajin kanssa tekemisissä. Joillakin kokemusta oli hiukan ja muutamilla hieman enemmänkin. Kaikki joukkueet saivat avoimienharjoitusten kautta uutta verta joukkueisiin tai lisää lihaa myllyyn, kuten lajin parissa tavataan sanoa. Näin ollen järjestävien joukkueiden osalta päätavoite täyttyi. Se minkälaisia nurmikenttien gladiaattoreita, näistä uusista kasvoista sitten kasvaa, on toki vielä kysymysmerkki ja siltä osin työ on vasta alussa.

Mikäli et osallistunut avoimiin harjoituksiin, mutta haluat mukaan lajin pariin niin ota yhteyttä Hermanni Kauraseen ja pääset mukaan Wasa Dogsin ja Vaasa Vikingsin yhteisharjoituksiin, mitkä pidetään tiistaisin klo 20.30 alkaen Kiiston kuplalla. Muutaman 7vs7 kauden jälkeen Vikings valmistautuu nyt paluuseen 11vs11 pelimuodon pariin. Eli joukkue on ilmoittautumassa III-divariin kaudelle 2015.

<< Takaisin